Besedo ljubezen redko izgovorim. Kot beseda se mi zdi ranjiva in krhka. Vendar včerajšnje trasmisije energijske podpore ne morem opisati drugače kot s to besedo. Povabilo je bilo oddano v vesolje interneta v nedeljo zjutraj, preden sem šla predavat 3. letniku Nove šole. Hana je zbirala prijave. Do šeste ure zvečer se vas je oglasilo 38, ki ste želeli podporo, in 14 reikistov. Vem, da informacija ni prišla pravočasno do vseh, naslednjič se bomo bolj potrudili. Imela sem tak močen notranji občutek, da to moram narediti. In sem. 

Transmisija je bila od prve do zadnje minute ena sama ljubezen. Ob stiku z reikisti so me od ganjenosti oblile solze. Objela sem vsakega posebej. Naredili smo zdravilni krog in vanj povabili tiste, ki ste prejemali energijsko podporo. Notranjost kroga je bila kristalno bela svetloba, ki je utripala v počasnem ritmu, kot bitje ogromnega srca. V moje naročje so kapljale solze. Prav čutila sem toplo kapljico, kako zdrsne mimo trepalnic. Kaj takega se mi še nikoli ni zgodilo, nikoli.

Pozno zvečer, ob 22h in nekaj minut, sem praznovala 58. obletnico rojstva. Zdelo se mi je, da je moje življenje ali povsem izpolnjeno ali pa da se je pravkar šele dobro začelo.

Zjutraj so me v nabiralniku pričakala sporočila včerajšnjih udeležencev. Najbolj se me dotaknejo tisti, ki opisujejo svojo prvo izkušnjo s prejemanjem energijske podopore. “Zelo mi je pomagalo, zazibalo me je v sproščen spanec…bila je nepozabna izkušnja, čutila sem valovanje po vsem telesu….vmes me je nekam odneslo in vračalo….doživel sem globoko sprostitev….ves čas sem jokala in še potem, ko je bilo konec transmisije, počutim se lažja, osvobojena stiske…”

Bližina, to zelo zelo potrebujemo. Z reikijem je to tako preprosto in tako lepo.

Naslednja transmisija reiki energijske podpore bo v sredo, 28.10., ob 18h. Zelo se že veselim. In kar je precej nenavadno celo zame – kot da se že dogaja.