Reiki transmisija je povezava med reikisti in tistimi, ki si želijo prejeti njihovo podporo. Energijski most, ki se ustvari med takšnim prenosom, poteka na daljavo. Za energijsko delo prostorska razdalja ni nobena ovira. V trenutku, ko se povežemo, se vzpostavi srčna bližina. Reikisti z izkušnjami za prenos energijske podpore na daljavo (vsaj reiki 2. stopnje) iskrijo v svetlobi sočutja.


Deseta reiki transmisija bo 25.11.2020 ob 18:00. Sodelovanje je brezplačno.

Prijavnica

NAVODILA za prejemnike energijske podpore


Pred začetkom poišči miren prostor, kjer si boš lahko vzel-a čas zase in kjer te pol ure ne bo nihče motil. Najboljše je, da si v prostoru sam-a, če to ni možno, poskrbi vsaj, da se med prejemanjem podpore z nikomer ne pogovarjaš, ne dotikaš (niti z mačko ali kužkom), ne gledaš v ekran televizorja, računalnika ali telefona. 
Za podporo ste zaprosili tudi nekateri, ki med transmisijo ne boste mogli mogli počivati – medicinske sestre, osebe, ki skrbijo za nemočne, mame, ki so same z dojenčki … naredite kakor lahko, da bo za vse prav. Prepričana sem, da boste vsi deležni podpore.

Pomisli, ali moraš še na stranišče.

Pripravi si odejico, da se lahko pokriješ.

Pripravi kozarec vode in robčke, včasih podpora sproži čustvene odzive, kar je v redu. 

18.00

Udobno se namesti, zapri oči in uživaj. Dobro je, da te nič ne moti, če je svetloba v prostoru močna, si z roko (ali ruto) prekrij oči.
Opazuj svoje naravno dihanje, kar te bo sprostilo in pripravilo na sprejemanje energijske podpore.
Če želiš, si lahko predstavljaš, da si v najljubšem kraju, ki te vedno razveseli. Lebdiš na vodi, potuješ z balonom, sprehajaš se po gozdu…
Moteče misli pozdravi in nežno odslovi. Naj se vrnejo čez pol ure 🙂
Brez posebnega truda in brez pričakovanja opazuj doživljanje znotraj sebe. Naj ti bo prijetno in toplo pri srcu. Veliko ljudi, ki ti želi dobro, je ta hip s teboj. Sprejmi ponujeno podporo.  

18.30

Reiki transmisija je zaključena. Čudovito je, če lahko nadaljuješ z meditacijo, počitkom, spanjem. 
Vesela bom , če z mano podeliš svojo izkušnjo. To mi res veliko pomeni. 
Hvala za tvoje sodelovanje. Radi te imamo.