Nehipnotičnaregresija

Seminar nehipnotične regresije za terapevte

Intenzivnih 18 ur teorije in prakse je namenjenih terapevtom

Uvodni seminar regresoterapije bo organiziran kot spletni dogodek in delavnica v živo.

Delavnica traja 3 dni (18 ur).

Po dogovoru ga bomo nadaljevali še z dvema seminarjema (12 ur) in tako zaključili 30-urni tečaj.

Trenutno za seminar nehipnotične regresije niamamo razpisanih datumov

 

Regresoterapija (regresija) je metoda, s pomočjo katere vodimo osebo v pretekle dogodke, ki se jih zavestno več ne spominja ali vsaj ne v celoti.To so lahko dogodki, povezani s travmatično izkušnjo, ko se je zgodilo nekaj tako neprijetnega, da se podzavestno tega ne želimo več spomniti in obnavljati, saj se bojimo čustvene bolečine. Spomine raje potlačimo, vendar pa s tem ne izginejo, le delujejo drugače, manj opazno in prepoznavno. Na energijski ravni ni razlike, ali se mi tega spominjamo ali ne.

Takšen primer iz moje prakse, ko sem bila še začetnica v regresoterapiji, je bila gospa, ki je imela resne težave z nogami, ne da bi za to našli pravo diagnozo. V procesu regresoterapije sva ugotovili, da je bila pred leti v hribih s prijatelji in nekomu je spodrsnilo, da je zgrmel v prepad. Ko sva se vrnili v ta dogodek in se je spomnila svojih občutkov in misli, je po dolgem času spet čutila noge. Dogodek ji je pustil močan občutek krivde, ki ga je bilo treba ozavestiti in razrešiti. Ta del terapije je že karmična diagnostika, ki je pri mojem delu vključena v regresoterapijo, prav tako reiki, s pomočjo katerega dosežem pri obravnavani osebi ustrezno alfa stanje.

Z regresoterapijo se lahko vrnemo po časovni osi tudi v čas zgodnjega otroštva, rojstva in prejšnjih življenj. Namen je vedno terapevtski: s spominjanjem preteklih dogodkov naj bi si pomagali pri razreševanju današnjih težav, saj svoje zgodbe vedno nosimo s seboj in jih preigravamo (običajno z istimi soigralci), dokler se karmični dolg ne izravna, mi pa razumemo namen, sprejmemo odgovornost in lekcijo ter lahko duhovno napredujemo.

Regresoterapija je zahtevna tehnika in jo priporočam šele takrat, ko so druge metode manj primere ali že preizkušene.

Na seminarju se seznanimo s prednostmi regresije in terapije, v katerih primerih je smiselna in kaj lahko od nje pričakujemo. Na primerih iz moje prakse razložim možne poteke regresoterapije. Običajno naredimo tudi skupinsko regresoterapijo, v kateri dobite osebno izkušnjo potovanja skozi čas. Seminar sicer ni namenjen temu, da bi udeleženci spoznavali svoje pretekle dogodke, temveč spoznavanju metode in tehnikam izvajanja nehipnotične regresoterapije.

Tudi če se ne želite ukvarjati z regresoterapijo, je dobro, da jo poznate, če delujete na področju bioenergije oziroma se vaše delo tega področja dotika. Zakaj? Velikokrat se zgodi, da med terapijo pride spontano do uvidov v pretekla življenja, terapevt pa na to ni pripravljen in se ne zna ustrezno odzvati. Takšne izkušnje opisujejo refleksoterapevti, psihologi, maserji, homeopati, reikisti, astrologi, vzgojiteljice (otroci se zelo dobro spominjajo preteklih življenj). Poznavanje elementov regresoterapije je nujno za vsakega terapevta.

Prijavnica na uvodni seminar nehipnotične regresije

Cena uvodnega seminarja 360 evrov/ lahko v dveh obrokih, ob prijavi in pred začetkom seminarja.

Nadaljevalni seminar: sobota in nedelja od 9h-15h

27. januar 2024 28. januar 2024

12-urni nadaljevalni seminar zaključuje 30-urni seminar nehipnotične regresije.

Prijavnica na nadaljevalni seminar nehipnotične regresije

(pogoj opravljen uvodni seminar)

Cena nadaljevalnega seminarja je 240€. Lahko v dveh obrokih, ob prijavi in pred začetkom seminarja.