Šola in seminarji, ki te vrnejo k sebi

„Če ste v življenju brez pravega navdiha in izgubljate smisel, vas vabim, da nekaj spremenite.”

– Beba, ustanoviteljica

Beba Splichal, reiki mojstrica, Nova šola

Seminarji in delavnice ki prihajajo in se jih lahko udeleži vsak

Dinamika skupine 1

15. Aug 2024, 3 dni

Šamanizem, osnove

1. Aug 2024,

Dinamika skupine 1

15. Jul 2024, 4 dni

Šamanizem, osnove

1. Jul 2024,

Dinamika skupine 1

15. Jun 2024, 2 dni

Šamanizem, osnove

1. Jun 2024,

Dvoletni študij Nova šola

V šoli se najprej naučite zaznavati življenjsko energijo, kar je osnova za vsa znanja in metode, ki jih boste spoznali v dveh letih.

Nova šola je pravzaprav zbirka starodavnih znanj. Metode in tehnike naravnega zdravljenja so se razvile skozi izkušnje preprostih ljudi in tistih, ki so imeli posebne zdraviteljske sposobnosti. Vse temeljijo na razumevanju človekovega fizičnega, duhovnega in energijskega telesa ter povezovanja s silami narave.  V šoli predstavimo različne tradicionalne in sodobne pristope naravnega zdravljenja in dela z energijami.

Vsebine šole so podpora v vsakdanjem življenju, skupaj raziskujemo znanja, jih povezujemo in nadgrajujemo. Študentom se okrepi intuicija, samopodoba ter izboljša komunikacija z okoljem.

Z zaključkom Nove šole pridobite naziv BIOTERAPEVT REIKIST. To novo znanje lahko uporabite kot poklicno usmeritev ali kot osebna orodja za Življenje.

Kaj menijo naši slušatelji?

Špela Kalčič Rebernak
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Špela Kalčič Rebernak
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Špela Kalčič Rebernak
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next

Pogosta vprašanja

Nova šola je sodobno sestavljen program mesečnih delavnic in seminarjev, ki zajema znanje s področja naravnega zdravljenja in uveljavljene tehnike, kot so sproščanje, energijska podpora in meditacija. Dvoletni program oblikujejo izkušeni terapevti in odlično usposobljeni strokovnjaki svojih področij.

Vsebine so namenjene za osebno podporo v vsakdanjih in stresnih situacijah. Zasnovane so kot izobraževalni program, zato so zanimive tudi za tiste, ki se poklicno ukvarjajo s svetovanjem ali to načrtujejo

V Novi šoli je vodilna tema metoda reiki, energijski in duhovni nivo, tehnike obnavljanja energijskega stanja in prenos energijske podpore drugim. Druge teme so meditacija, ajurveda, Bachove esence, energija prostora (vastu), gibalne tehnike sproščanja, intuicija, biopolje.

V Novi šoli predava in vodi seminarje več kot 15 vrhunsko usposobljenih predavateljev in terapevtov. V dvoletnem izobraževanju se tako udeleženci seznanijo z najbolj uveljavljenimi pristopi, kot so meditacija, samozdravljenje, osebna rast, razvoj intuicije, zaznavanje biopolja. Več o učiteljih preberi tu >

Strokovni vodja šole je Beba Splichal, ki deluje na področju osebnega duhovnega razvoja več kot dvajset let.  Vodi tim predavateljev in vsako leto dopolnjuje programske vsebine, da so prilagojene potrebam slušateljev. V šoli uči reiki po tradicionalni japonski metodi. Enkrat mesečno vodi seminar dinamika skupine za izven.

Ustanoviteljica in vodja Nove šole, mojstrica japonske tradicionalne metode reiki, predavateljica, ustanoviteljica metode dinamika skupine, terapevtka naravnega zdravljenja, osebna svetovalka, samostojna novinarka, avtorica več sto člankov in veganskih receptov, soavtorica dveh kuharskih knjig in projekta Vila Muzika.

Naroči klic z bebo

Vem, da že dlje časa potihem razmišlajš o tem. In razumem, da imaš ogromno vprašanj. Prijavi se na brezplačni klic z Bebo, da lažje sprejmeš pravo odločitev zate.

* Beba je ustanoviteljica šole in reiki mojstrica. Po pogovoru boš lažje začutil/a, ali je Nova šola v tem trenutku prav zares zate. Pogovor je popolnoma neobvezujoč in brezplačen.