Add Your Heading Text Here

vpisnicav dvoletni
ON-LINE program Nove šole

V preteklem obdobju smo vsi ugotovili, da ima izobraževanje preko spleta določene prednosti. Ekran ne bo nikoli mogel nadomestiti dotika, razumevajočega pogleda, sočutnega objema. Vseeno  pa smo si lahko blizu tudi on line.

Izobraževanje on line bo pripeljalo zanimive seminarje v tvoj delovni kotiček, posnete meditacije in vaje bo možno spremljati prilagojeno tvojemu osebnemu urniku.

Gradivo bo dostopno v e učilnici. Slušatelji se boste srečevali v spletni predavalnici, na forumu in v zasebnih zaprtih skupinah.

Vsak teden bo en dan namenjen osebnim konzultacijam.

Mesečno se bomo dobivali na kratkih tematskih srečanjih znotraj letnika.

online program pomeni da se približno 80% predavanj izvede online, nekatera, ki so izklučno praktične narave, se izvedejo v živo v Ljubljani.

Predavanja se začnejo jeseni 2021 v Ljubljani

Urnik I. letnik

Urnik II. letnik

Število mest v skupini je omejeno, zato prijave sprejemamo do zapolnitve skupine.

Beba Splichal Reiki tečaj

Bi pred vpisom želel/a razgovor s predstavnico šole?

Vabim te, da pred vpisom stopiva v kontakt. Zagotovo se sprašuješ, ali smo prava družba zate, ali ti lahko ponudimo, kar iščeš. 

Odgovori so ponavadi bolj preprosti, kot si lahko predstavljaš. Zato je pred končno odločitvijo ponavadi najlažje malo poklepetati “v živo”. Preprosto izpolni prijavnico in dogovoriva se za online kavo. 

Upam, da se kmalu vidiva.

prijavnicav dvoletni ON-LINE program Nove šole

Šolnina se plačuje v 21 obrokih. Mesečni obrok znaša 155,55€

Prosimo vas, da ob podpisu pogodbe poravnate akontacijo šolnine v višini 155,55 evrov. Akontacija se bo upoštevala kot plačilo zadnjega obroka šolnine.

Število mest v skupini je omejeno, zato prijave sprejemamo do zapolnitve skupine. Po zaključenem študiju dobite potrdilo in nazivBIOTERAPEVT REIKIST.