Po poti norcadelavnica tarota

Ste se pripravljeni podati po poti norca v svet tarot kart? Pridružite se nam 27. in 28. aprila, ko bomo skupaj raziskovali sporočilnost 78 modrih sogovornic. (Prijavnica in cena na koncu članka)

Seminar nehipnotične regresije za terapevte

Razumeti sporočila tarota pomeni razumeti samega sebe in delovanje energij okoli nas, kar omogoča, da si sami kreiramo želeno prihodnost.

Tarot nekateri imenujejo knjiga živih, v kateri se skrivajo skozi simbole čisto vse skrivnosti našega obstoja, arhetipi, moč vseh elementov, človeške kakovosti in načini delovanja. Oseminsedemdeset kart prinaša pogobljen vpogled v naše izzive, priložnosti in darove ter pomagajo razumeti naše blokade, samodestrukcijo ter slepe pege.

Norec je izhodiščna karta velike arkane in simbolizira junaka, ki se odpravi na pot samorealizacije, učenja in povezovanja s svetom, da bi postal najboljša verzija sebe.

Pred njim je 21 arhetipov, kart velike arkane, ki ga učijo o vseh odtenkih življenja, podzavesti in smrti. Spoznati mora tudi po deset naukov o mislih, čustvih, energijah in materializaciji, kar simbolizirajo meči (zrak), kelihi (voda), palice (ogenj) in novci (zemlja). Na svoji poti spozna tudi različne tipe ljudi, ki jih simbolizirajo kraljeve karte.

 

tarot

Tarot pogosto povezujemo z vedeževanjem, a to je le delček njihove vrednosti. V resnici so tarot karte dragocena zakladnica modrosti o človeku in naravi, o delovanju vesolja in energij. Ko se povežeš s tarotom, v sebi aktiviraš svojega norca in se odpraviš na pot, ki te vedno znova preseneča in bogati. 

Norec je tisti, ki hodi brez strahu. V teh časih te vabi, da postaneš boljša različica sebe, da prekineš rutino in narediš nekaj drznega, to je korak proti sebi in svoji resnici.

Na delavnici vas bom vodila Ana Ivandić, energijska terapevtka in intuitivna sogovornica. Že dolga leta prepletam delo komunikacijske strateginje in kretivne direktorice v oglaševanju z raziskovanjem sveta energij ter modrosti tarot kart. Verjamem, da moramo biti  duhovno ozaveščeni pri vsem, kar počnemo. Cilj je razumeti sebe in ljudi okoli sebe in prepletat znanja tako, da je rezultat v najvišje dobro vseh vpletenih.

Udeležbo na delavnici svetujem tistim, ki bi radi tarot spoznali predvsem kot način razumeti sebe in okoliščine, v katerih ste se znašli.

Znanje vam bomo pomagalo, da boste imeli vedno pri roki modre sogovornice, ki pokažejo pot in opozorijo, kje so naše blokade, izzivi in priložnosti.  Seveda pa se tarota ne da naučiti samo v dveh dnevih. Lahko pa se z njim spoznate toliko, da ga boste lažje potem naprej odkrivali sami.

Meni so za delo najljubše karte Aleistra Crowleyja, ker mi s svojo simboliko in prepletanjem z astrologijo omogočajo najboljši vpogled. Na delavnici pa bomo delali tudi s Rider–Waite kartami.

Se zelo veselim našega druženja,
Ana

Delavnica Tarota poteka v prostorih nad kavarno Sputnik v Ljubljani. 27. in 28. aprila 2024

Primerna je za začetnike v tarotu, vendar vam bo veliko lažje slediti, če imate že kakšna znanja in izkušnje s področij, ki jih uči Nova šola. Oba dneva začnemo ob 9h in zaključimo ob 15h. Okoli 12h je predviden čas za kosilo. Cena intenzivne dvodnevne delavnice s kosilom je 160 evrov. Odzovite se vabilu tarota in izpolnite prijavnico!

Prijavnica na delavnico tarota

Cena intenzivne dvodnevne delavnice s kosilom je 160 €.