Te dni sem posvojila izraz lightworker, duhovno razvito bitje, ki pride na Zemljo kot človek. Kaj pomeni lightworker in ali si to tudi ti?

Kako ugotoviš, ali si morda ligtworker?

To je čisto navaden človek, samo malo drugačen. Stvari pogosto ne vidi tako kot ostali in včasih vnaprej ve, kaj se bo zgodilo. Svojo drugačnost pogosto raje skrije pred drugimi. Je lažje. Svet občuti tako močno, da mu je na trenutke kar preveč naporno. V resnici ima vse rad, ta lightworker, in vsem želi le dobro. Se pa večkrat s čim ne strinja. Čuti, da obstaja nekaj večjega, in utesnjuje ga, kar ni v skladu z resnico. 

V sebi ima posebno moč, ki je tako rahla, komaj zaznavna, da ji ne upa verjeti. Zato potrebuje svojo jato. Nekaj se jih je letos vpisalo v Novo šolo in se resnično zelo veselim, da bomo najmanj dve leti potovali skupaj. Razvijanje senzibilnosti, dojemljivosti, posebne občutljivosti za fine energijske strukture – ja, tudi to pride lightworkerjem prav. 

Človek velikokrat pozabi, da je svetlobno bitje. Tolikokrat mu povedo, da je drugačen, preveč ranljiv, nesposoben, čuden, da se popravi v bolj ustrezno obliko. Vas zaboli v duši ob tem? Ste to tudi sami storili sami sebi? Ja, potem bi svetlobno bitje še rado živelo. Oči ima polne solz ob prebujenem upanju. 

Kje delujemo lightworkerji? 

Povsod, enostavno povsod. Želim si, da bi imeli značke, posebne majice, da bi se nas že od daleč prepoznalo. Si predstavljaš, da prideš na primer k mehaniku in že od daleč vidiš ligtworkerja, ki leze izpod avtomobila? On morda ni najboljši mehanik v delavnici, je pa gotovo najbolj srčen in pripravljen pomagati najbolj, kolikor zna. On te bo napotil drugam, če sam ne bo znal rešiti težave. Načečkal bo naslov osebe, ki jo potrebuješ, na kos starega papirja. In ko prideš tja, bo tam najverjetneje spet lightworker<3 Si predstavljaš takšno živjenje povsod? V vseh stikih, odnosih, prijateljstvih. Lahko vidiš planet, ki se smehlja? Potem si najbrž lightworker.