PRO LETNIK
napreden program

Od modula do modula nadgrajeno znanje, pridobivanje izkušenj za samostojno delo, praksa in nenazadnje druženje s podobno mislečimi.

 

puscica_dol

Program obsega 9 izbranih modulov, ki so na urniku od oktobra do junija, in samostojno projektno delo ob posvetovanju z mentorico, praktično terapevtsko delo, vodenje meditacij, bralni krožki literature s področja osebne rasti in naravnega zdravljenja.  


Ta program je namenjem tistim, ki že imajo osnovno znanje in/ali opravljajo dejavnost s področja celostnega zdravljenja in svetovanja.Kako poteka modul

Skupaj delamo en vikend na mesec. Vendar šola udeležence spoduja k aktivnemu sodelovanju, osebni rasti in napredovanju, zato učenec ali učenka lahko med šolanjem kadarkoli prosi predavatelja za dodatno razlago ali oseben nasvet. Izobraževanje tako traja res eno leto in ne le 9 modulov. Predavatelji spremljajo vsakega posameznika ter preverjajo njegovo osvojeno znanje.

Predavanja ali vaje se začnejo ob 9. uri. Dobimo se v predavalnici ali dvorani za vadbo, lahko tudi na spletu. Jutro najprej namenimo druženju in izmenjavi vtisov, nato pa običajno podpremo dan z meditacijo.

Med predavanji in vajami si udeleženci delajo zapiske. Predavatelj svetuje tudi literaturo oziroma povezave, kjer lahko o tej temi izvejo več. Iz zapiskov in gradivanastajajo osebne mape. 

Med odmorom je v pripravljena malica (veganski prigrizek). Kadar gostujemo na drugi lokaciji, kar je bolj izjemoma, si malico prinesete s seboj. 

Med pavzami in po končanih predavanjih je priložnost za individualne konzultacije.

Predavanja trajajo do 15. ure. Pred zaključkom se z udeleženci dogovorijo za predvidene naloge in vaje, ki jih opravijo do naslednjega modula. Že po prvih predavanjih so povabljeni samostojnim prispevkom. To so lahko krajše predstavitve terapevtskih tehnik, vaj, meditacij ali pa predavanja na izbrano temo. Tako se znotraj znane skupine in ob podpori terapevta učijo pripravljanja gradiva, nastopanja in vodenja.

Prijavnica za pro letnik:

Šolnina se plačuje v 9 obrokih. Mesečni obrok znaša 160€