Barve na krožnikih

V vijolično se oblačijo ženske, ki so edinstvene, samosvoje in se ne bojijo biti drugačne. Prav vijolična jim daje odtenek izjemnosti. Vijolična je barva sanj in domišljije. Pravi izziv za jesenske dni so barve na krožnikih. Predlagamo nekaj res nenavadnega – vijolično juho. Strast se prebudi takrat, ko je v zraku vsaj malo tveganja, predrznosti in užitka.

Več

Japonska masaža obraza

Japonska masaža obraza je čudežna metoda za sproščanje mišic obraza. Že po parih potezah se drugače počutiš, masaža pa spremeni tudi izraz na obrazu. Za večji učinek japonsko masažo obraza poveži z reikijem.

Več

Poletni tabor

V Muziki se velikokrat spontano organizirajo druženja, skupni večeri, klepeti. Fino je, da počitnice na morju povežemo z aktivnostmi, ki so nam blizu, in v družbi, s katero delimo podobna razmišljanja.

Več
kozarec z jagodnim smutijem in svežimi jagodami na okenski polici

Smuti zgodnjega poletja

Pravijo, da so tisti, ki imajo radi jagode, prijazni ljudje. Zagotovo so umirjeni, stabilni zadovoljni, saj so jagode najmočnejše protistresno sadje.

Več

TAROT – PO POTI NORCA

Odpravite se po »poti norca« v svet tarot kart in se naučite razumeti najboljše možne sogovornice za vsak dan.

Več
detox juha

Detox juha

Vsako leto v tem času se spomnem na ajurvedo, indijsko medicino, ki ima za prehod iz zime v pomlad kar nekaj nasvetov. Tako sem se lotila ponavljanja lanske snovi. Ajurveda priporoča, da se v tem času predvsem očistimo strupov, ki so se v hladnem obdobju leta neopazno nalagali v našem telesu, tako kot je prah legal na zgornje police knjižne omare.

Več

Solsticijski parfum

Z vami bo Ana Ličina, aromaterapevtka, naravna parfumeristka in ustanoviteljica Aroma Atelierja.

Kaj prinaša dvodnevna parfumerijska delavnica?

-spoznali boste teorijo, prakso in se posvetili umetnosti izdelave naravnega parfuma

Več
razprte dlani, ki prejemajo energijo, reiki tečaj

Osnovni reiki tečaj

Seminar je izven rednega programa šole, namenjen bivšim slušateljem Nove šole, ki imajo zaključen 2-letni program, izjemoma in po dogovoru s šolo se lahko udeležijo tudi drugi, ki imajo ustrezno znanje in izkušnje.

Več
Šparglji jagode in kvinoja - malica iz kozarca

Šparglji, jagode in kvinoja

Malica iz kozarca? Verjetno najboljše, kar lahko pomalicam, kadar nisem doma, pa s tem ne mislim nič slabega o restavracijah.Recept za hranljivo solato za s seboj. Sezona špargljev in jagod je tu, dodaj še kvinojo

Več

Karmična diagnostika – se lahko z njo zdraviš sam?

Metodo karmične diagnostike je razvil ruski bienergetik Lazarev, ki je o tem napisal veliko člankov, knjig, posnel nešteto intervjujev in video predavanj. Nekaj njegovih knjig je prevedenih v slovenski jezik, vendar pa so za večino težko razumljive, njegova stališča nesprejemljiva, zato le redki poznajo karmično diagnostiko po izvirniku.

Več
pravilno dihanje

Pravilno dihanje za sproščanje

Pravilno dihanje. Najhitejši način sproščanja je zavestno spreminjanje dihanja. Ko doživljaš strah, tesnobo, se dihanje takoj odzove na stresno situacijo. Morda sploh ne opaziš, da dihaš hitreje in bolj plitko, ob večjih stiskah skozi usta. Kaj je treba narediti v takem primeru?

Več

Kaj je reiki tečaj?

Reiki lahko poučuje le učitelj reikija. Tečaj reikija običajno poteka v štirih stopnjah. Prva stopnja je namenjena ravno samozdravljenju in občutenju energijske pretočnosti, druga posredovanju energijske podpore drugim osebam in delu na daljavo, tretja je priprava na učiteljsko in mojstrsko stopnjo, zadnja stopnja je formalni zaključek učenja.

Več
Študij Nova šola ozadje pri reikiju

Po reiki transmisiji

Besedo ljubezen redko izgovorim. Kot beseda se mi zdi ranjiva in krhka. Vendar včerajšnje trasmisije energijske podpore ne morem opisati drugače kot s to besedo. Povabilo je bilo oddano v vesolje interneta v nedeljo zjutraj, preden sem šla predavat 3. letniku Nove šole. Hana je zbirala prijave. Do šeste ure zvečer se vas je oglasilo 38, ki ste želeli podporo, in 14 reikistov. Vem, da informacija ni prišla pravočasno do vseh, naslednjič se bomo bolj potrudili. Imela sem tak močen notranji občutek, da to moram narediti. In sem.

Več
bioenergija

Reiki transmisija

Reiki transmisija je povezava med reikisti in tistimi, ki si želijo prejeti njihovo podporo. Energijski most, ki se ustvari med takšnim prenosom, poteka na daljavo. Za energijsko delo prostorska razdalja ni nobena ovira. V trenutku, ko se povežemo, se vzpostavi srčna bližina. Reikisti z izkušnjami za prenos energijske podpore na daljavo (vsaj reiki 2. stopnje) iskrijo v svetlobi sočutja.

Več

Regresija

Regresoterapija ima svoj letni čas, to je jesen. Odkar sem potrdila seminar, ki ga naredim le vsakih nekaj let, me v mislih obiskujejo zgodbe, v katere sem vstopala kot regresoterapevtka. Nekatere so name naredile res velik vtis in me nekako nagovarjajo še danes.

Več

Lightworkerji

Te dni sem posvojila izraz lightworker, duhovno razvito bitje, ki pride na Zemljo kot človek. Kaj pomeni lightworker in ali si to tudi ti?
Kako ugotoviš, ali si morda ligtworker?

Več

Dnevi v tednu

Kdo bi si mislil, da lahko povežeš duhovnost in kuhinjo, v zadnjih letih pa razumem, da je duhovnost povezana z vsem. Seveda sem to vedela že prej, ampak zares sem to dojela dokaj pozno.

Več